PieterBrueghelHuis start maandelijkse bridgemiddag

Het PieterBrueghelHuis wil bij voldoende animo vanaf oktober een maandelijkse bridgemiddag starten. Anneke van de Ven, zelf een ervaren bridgespeelster, zal de middagen als vrijwilligster voorbereiden en begeleiden. Ze nodigt iedereen die wel een bridgecursus heeft gevolgd maar zich niet zeker genoeg voelt uit voor een fijne bridgemiddag, elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur.

Bridge is een denksport. Op onze bridgemiddag ontwikkelt u niet alleen uw vaardigheid in dit boeiende spel, maar er is ook volop ruimte voor ontmoeting en vooral veel gezelligheid. Deelname aan de bridge is gratis. Koffie en thee zijn voor eigen rekening.

Anneke van de Ven is een begrip in Erp en Veghel. Veel mensen hebben een bridgecursus bij haar gevolgd of kennen haar als arbiter. Ze kwam op het idee om ook bridge in het PieterBrueghelHuis aan te bieden, omdat ze merkt dat er mensen zijn die bridgen in clubverband soms ‘een stap te ver vinden’.  Daarnaast wil ze graag mensen die anders alleen thuis zitten een leuke middag bezorgen.

Aanmelden voor het bridgen kan tot 4 september.  Stuur uw aanmelding onder vermelding van naam, eventueel email en telefoonnummer naar info@pieterbreughelhuis.nl

Bij voldoende aanmeldingen starten we op dinsdag 1 oktober 13.30 tot 16.00 uur. U ontvangt daarover persoonlijk bericht.