Het PieterBrueghelHuis biedt samen met Stichting OpAndereGedachten de mogelijkheid om een creatief dagboek te maken. Wat is dat eigenlijk, een creatief dagboek?

Een creatief dagboek wordt ook wel art journal genoemd. Het is een visueel dagboek, waarin je kunt experimenteren, verbeelden, herinneren, nieuwe technieken uitproberen en je dagelijks leven documenteren met meer dan alleen woorden. Je schrijft nog steeds, maar je maakt ook schetsen, tekeningen, voegt foto’s toe en maakt collages. Met recepten, krantenknipsels, stukjes uit tijdschriften, stickers,  .. eigenlijk alles wat ‘zichtbaar’ is. Kijk in huis eens rond wat bruikbaar is om mee aan de slag te gaan.  

Zo maak je elke dag een pagina, die past bij die dag.

 

Een activiteit voor elke dag, wat je kan helpen om je bezig te houden tijdens deze periode! 

Wil je een tasje ontvangen met een boekje, knipvellen en andere accessoires, laat het ons dan weten. Ben je geen bezoeker van het PieterBrueghelHuis, geen probleem, wij zijn er voor iedereen!

Veel plezier en succes! Deel vooral je resultaten of vragen met ons: 0413-395280 maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00 uur of info@pieterbrueghelhuis.nl