Crowdfundingsactie zonnepanelen PieterBrueghelHuis

Doe mee met de actie en doneer voor een duurzaam PieterBrueghelHuis met zonnepanelen.

Wat moet je weten over het PieterBrueghelHuis?

Het PieterBrueghelHuis geeft energie aan de mensen in Veghel/Meierijstad en is opgezet door burgers en voor burgers. Het PieterBrueghelHuis staat voor aandacht en ontmoeting van jong en oud. Er is plaats voor mensen die juist ontspanning zoeken, maar ook voor mensen die activiteiten en mensen om zich heen willen. Om onze energie verder door te geven gaan we over op zonne-energie. Help je mee om ‘jouw’ PieterBrueghelHuis ‘groener’ te maken, met een financiële bijdrage voor de 100 zonnepanelen?

Zonnepanelen dit voorjaar geplaatst

Het Veghels bedrijf VanderLande maakt het mogelijk voor ons om in april al de 100 zonnepanelen te plaatsen. Door de zonnepanelen voor te financieren, voor een deel te schenken en een aantrekkelijke terugbetalingsregeling aan te bieden maken zij dit initiatief mogelijk. Het PieterBrueghelHuis is dankbaar voor de kans die we krijgen om ‘groen’ en ‘vitaal’ ons aanbod te kunnen blijven aanbieden. Juist door de structurele verlaging van de vaste lasten kunnen we mensen een fijne tijd geven.

Doel van de actie

We willen door de actie de benodigde 15.000 euro ophalen om de zonnepanelen af te betalen. Er is al een bedrag ingezameld onder ander door de Rabo Clubsupportacties. We willen door de (online) crowdfundingsactie het resterende bedrag bijeenhalen.

“Geluk is het enige dat zich verdubbelt als je het deelt”.

Door gezamenlijke inspanningen zorgen we voor onze medeburgers, familie, vrienden en mogelijk in de toekomst voor onszelf. Door deze zonnepanelen actie zetten we in op positieve energie van bezoekers, vrijwilligers en betrokkenen en andere burgers met een ‘sociale hart’ in Veghel (Meierijstad).

Hoe kun jij meedoen?

Vraag je familie, vrienden, collega’s om een kleine donatie te doen. Iedere euro telt. Tot eind april steken we deze euro in het PieterBrueghelHuis en zo in het geluk van onszelf en anderen! Deel de flyer, stuur een whatsappberichtje, een e-mail of bel en deel het rekeningnummer NL44RABO0310492092 ten name van Stichting Het PieterBrueghelHuis Donatie zonnepanelen of nog makkelijker de onderstaande QR code.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is doneerkeuze.png

Aanmelden als ambassadeur/contactpersoon

Ben je betrokken en wil je dit voor jouw PieterBrueghelHuis doen? Meld je dan aan via info@pieterbrueghelhuis.nl en schakel je netwerk in via whatsapp, mail, telefonisch of met een flyer.

We houden je wekelijks op de hoogte over de actie via de website en de Nieuwsbrief.

Doel€4707€15000