Wij komen  weer bij u langs op donderdag 7 en 14 mei tussen 11.30 en 14.30 uur met verse soep.  We willen als PieterBrueghelHuis laten merken dat we er zijn voor iedereen die alleen is of vanwege gezondheidsredenen binnen zit. Medewerkers en vrijwilligers bezorgen u graag een verse soep van onze vrijwilligers en van de verspillingsfabriek uit Veghel.

 Ervaringen met de eerste soepkaractie

Met de eerste ‘soepkar’ hebben onze vrijwilligers  meer dan 80 adressen in Meierijstad voorzien van heerlijke soep.  De reacties waren heel positief. Reden genoeg om nogmaals met de soepkar op pad te gaan!
Voor veel mensen was de soepactie een complete verrassing. Zij waren ‘aangemeld’ door hun kinderen, vriend, vriendin of mantelzorger!
Donderdag 7 mei, bezorgen we de soep aan bewoners van de Hertoghof en de Peppelhof en een beperkt aantal ouderen in Veghel. Aanmelden is nog beperkt mogelijk.

Aanmelden
U kunt zich nu ook aanmelden voor verse soep op donderdag 14 mei. Tussen 11.30 en 14.30 bezorgen we een heerlijk beker soep.

U kunt zich aanmelden door te bellen naar het PieterBrueghelHuis op 0413- 395280 (tussen 10.00 en 12.00 uur) of door een mail te sturen naar: info@pieterbrueghelhuis.nl Noteer dan wel uw naam/ namen en het adres.

Wij komen graag langs!