Doe je mee? Deel je favoriete recept!

We zitten met z’n allen in een gekke tijd. Een tijd waar eenzaamheid, angst en verdriet bij mensen gevoeld wordt. En dat in de tijd van het jaar die staat voor samen delen. Ook de feestdagen zullen er dit jaar anders uitzien dan normaal. Al met al geen gemakkelijke periode. Maar we kunnen wel delen met elkaar zodat we toch een gevoel van verbinding kunnen ervaren. Bezorg een ander een smakelijke kerst! Alle mensen, ook waarvoor dit niet zo vanzelfsprekend is, verdienen dit. 

Wil jij je lievelingsrecept of lekkerste familierecept delen met iemand anders? Schrijf je recept op, stop de ingrediënten om dat overheerlijke gerecht te maken in een door ons te verzorgen tas, en bezorg een ander daarmee een warm gevoel tijdens de feestdagen.  

Je kunt het te vullen tasje ophalen bij het PieterBrueghelHuis in Veghel. Je krijgt van ons een adres van de persoon of familie waar je het persoonlijk kan bezorgen. Als dat niet gaat kunnen wij de tas namens jou op de juiste plek brengen. Onze vrijwilligers staan voor je klaar! 

  • Je kunt zelf een tasje vullen met een lekker recept en de daarbij behorende ingrediënten. 
  • We horen ook graag van je wie je zo’n tasje gunt, wie wel wat extra’s kan gebruiken of wie je wilt verrassen; een buurman, buurvrouw, familielid, vriend, kennis of gezin. 
  • Aanmelden of aanvragen kan vanaf heden tot in elk geval 19 januari 2021. 
  • Heb je een tasje ontvangen en iets lekkers gemaakt. Deel het resultaat met ons. Daar worden we blij van. We zijn benieuwd naar de reacties en resultaten! 

PieterBrueghelHuis Middegaal 25 Veghel  info@pieterBrueghelhuis.nl Tel 0413 – 39 52 80