Herfstgeluk met de ‘Brei mee en haak aan’ club

De ‘brei mee en haak aan club’ van het PieterBrueghelHuis biedt handgemaakte producten te koop aan. De club maakt sjaals, mutsen, sokken, maar ook leuke knuffels en kinderspeelgoed en sleutelhangers.

Voor een overzicht van de producten klik hier. 

Het is ook mogelijk zelf langs te komen voor het bekijken en kopen van producten. Op dinsdag en donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur is de club actief en kunnen ze u helpen. Het is fijn als u vooraf even belt, zodat er niet teveel mensen bij elkaar zijn. In het PieterBrueghelHuis gelden de gebruikelijke regels: kom corona-klachtenvrij, houd afstand, reinig de handen en gebruik een mondkapje wanneer u rondloopt! Zo kunnen we het veilig houden!

Haak-thuis-aan!

De dagen worden korter, de avonden langer. Veel activiteiten gaan niet door en veel mensen zitten weer meer thuis. Juist voor hen die veel thuis zitten is het de hoogste tijd voor wat herfstgeluk!

De ‘brei mee en haak aan’ club wil in deze tijd iets moois voor de mensen in de vorm van de handgemaakte unieke producten, maar ook door een haak-thuis-aan pakket aan te bieden.  Het pakket bestaat uit een tasje met een leuk patroon en bijpassende wol om thuis aan de slag te gaan. Het gaat om eenvoudige patronen voor een leuke knuffel of een pannenlap. Een tasje  kun je aanvragen voor jezelf of voor een ander via de email: info@pieterbrueghelhuis.nl of telefonisch via Tel 0413- 395280 dagelijks tussen 10.00 en 16.00 uur.