‘Kokerij met plezier’ start 15 december

We starten 15 december een kookclub ‘kokerij met plezier’ voor mensen met niet-aangeboren-hersenletsel en hun naaste in het PieterBrueghelHuis. De kokerij start vanaf 16.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur.

In Nederland worden per jaar ongeveer 140.000 mensen getroffen door hersenletsel. Dit zijn niet alleen ouderen. Helaas worden ook jonge mensen getroffen. Niet aangeboren hersenletsel (NAH) is schade aan de hersenen die na de geboorte is ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld komen door een ongeluk, een hersentumor of een hartstilstand. Hersenletsel verandert je leven. Je wordt vaak niet meer zoals je was voor het letsel. Klachten als moeite met concentratie, hoofdpijn, vermoeidheid en stemmingswisselingen en dergelijke komen vaak voor.

Het PieterBrueghelHuis wil met een aantal enthousiaste (kook)vrijwilligers deze mensen en hun naaste een fijne tijd laten beleven. Het samen koken is ontspannen en daarnaast is er aandacht voor de verhalen van de mensen.

We werken in een kleine groep en daarom is aanmelden noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk 13 december. Er is slechts plaats voor 8 ‘koppels’. Is dit iets voor jou? of ken je mensen die hiervoor in aanmerking komen? Laat het ons weten!

Aanmelden kan per mail: info@pieterbrueghelhuis.nl, telefonisch: 0413-395280 maandag tot en met donderdag tussen 9.30 en 16.00 uur en vrijdag tussen 9.30 en 13.00 uur. In het PieterBrueghelhuis bij een van de co├Ârdinatoren.

De kosten voor de kokerij bedragen 7,50 per persoon voor het 3-gangen diner inclusief een drankje en de koffie en de thee.

We hopen maandelijks de kokerij met plezier te kunnen aanbieden!