Open huiskamer zondag 11 oktober 13.30 – 16.00 uur

Zondag 11 oktober is er weer een open huiskamer tussen 13.30 en 16.00 uur.
In huiselijke sfeer is er ruimte voor koffie, thee en een drankje onder het genot van live muziek.

 Programma
Vanaf 13.30 kunt u binnenlopen en staat er koffie en thee klaar.  Het thema van de middag is groen, grijs en gezellig. Vanuit de organisatie IVN Veghel laten 2 dames op geheel eigen wijze de natuur zien. Voor wie kan gaan we even naar buiten.

Er is ruimte voor ontmoeting, een gesprek of een spelletje.  We willen iedereen die juist in het weekend alleen is of iets samen met familie wil ondernemen van harte uitnodigen. We zijn er voor jong en oud.

De inloop is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening (pinnen en contant betalen is mogelijk).

Open in coronatijd
Het PieterBrueghelHuis is open, maar heeft wel de nodige maatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo werken we met desinfecteermiddel voor de handen; is er ruimte om handen regelmatig te wassen; zijn er extra hygiënemaatregelen getroffen en zorgen we voor voldoende afstand tussen de aanwezigen. Gelukkig beschikken we over een zeer ruime huiskamer en is de ventilatie daar optimaal.

Bent u vrij van  corona gerelateerde klachten dan bent u van harte welkom! Er is ruimte voor 30 personen.

Aanmelden mag maar hoeft niet
U kunt zich aanmelden door te bellen naar het PieterBrueghelHuis op 0413- 395280 (tussen 10.00 en 12.00 uur) of door een mail te sturen naar: info@pieterbrueghelhuis.nl

Een naam en het aantal personen is voldoende.