Open zondagmiddag 12 september van 13.30 tot 16.00 uur

Het PieterBrueghelHuis is zondagmiddag 12 september van 13.30 tot 16.00 uur open voor ontmoeting en huiselijke gezelligheid. De ‘brei-mee-en-haak-aan groep en de speelgoedruilwinkel verkopen eigen creatieve producten en speelgoed.

Programma

Tijdens de middag zorgen vrijwilligers voor een hapje en een drankje. Het terras en de huiskamer zijn ideaal om elkaar te ontmoeten en er is ruimte voor een spelletje, jeu de boules of een fijn gesprek. De SWOPshop verkoopt goed speelgoed. Ze zetten zich tegen verspilling en hergebruik en maken het ook mogelijk voor mensen met een ‘kleine’ beurs om mooi en goedkoop speelgoed te kopen of te ruilen. De brei-mee-en-haak-aan groep verkoopt knuffels, kleden, kussens, sjaals en mutsen tegen een leuk prijsje.

Aanmelden voor deze middag is niet nodig. U kunt gewoon komen. De entree is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening. U kunt zowel met pin als contant betalen.

We vragen we iedereen rekening te houden met de algemene regels als afstand houden en handhygiëne. Test u zelf wanneer u verkouden bent of hoestklachten heeft. Een mondkapje is ook bij ons niet verplicht, maar mag u wel dragen wanneer u dat wilt.