Open zondagmiddag met muziek

Het PieterBrueghelHuis houdt op zondagmiddag 8 maart open huis. Tussen 13.30 en 16.00 uur is iedereen welkom voor een verrassende ontmoeting en gezelligheid. Tijdens de middag is er een muzikaal optreden van de zanggroep Spirit uit Mariaheide.

Iedereen, jong en oud, is die middag van harte welkom in ons huis. Vrijwilligers zorgen voor koffie, thee, een hapje en een drankje. De entree is gratis en de consumpties zijn voor eigen rekening (alleen contant betalen is mogelijk).

Muziek

Tijdens de middag is er een optreden van zanggroep Spirit. Spirit is een klein groepje leuke, frisse meiden die een heel eigen geluid hebben ontwikkeld. Ze hebben een eigentijds repertoire met bekende en minder bekende popnummers opgebouwd. In de afgelopen jaren hebben ze mooie optredens verzorgd in de Kersouwe Heeswijk, Winterparadijs Den Bosch, Muzikaal Uden, Tuinenfestival Veghels Buiten, Muziek bij de Buren Uden, Fabriek Magnifique Veghel en zelfs in Paradiso Amsterdam.

Het PieterBrueghelHuis is een inloophuis van burgers voor burgers in Meierijstad en is iedere maand een zondagmiddag open voor ontmoeting en gezelligheid. De volgende open zondagmiddag is 10 mei. Bent u alleen en wilt u mensen ontmoeten? Of heeft u juist bezoek en wilt u samen van gezelligheid genieten? U bent van harte welkom!

 

Het PieterBrueghelHuis is gelegen aan Middegaal 25 in Veghel. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Heeft u geen vervoer? Bel dan Hulpdienst Diakonie Veghel: (0413) 35 22 32.