PieterBrueghelHuis gaat samenwerking aan met Fitdans

Fitdans zoekt ieder jaar naar een manier om een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk doel. Vanaf dit najaar gaat zij een samenwerking aan met het PieterBrueghelHuis.

Het PieterBrueghelHuis is uitgegroeid tot een bekend ontmoetingshuis voor en door de inwoners van Meierijstad. Van betekenis zijn voor elkaar en een fijne tijd beleven staan centraal. Daarnaast is er veel aandacht voor vitaliteit. Dat kan zijn op het gebied van gezond koken en eten, sociale contacten maar vanzelfsprekend ook bewegen.

Samen met Fitdans is gezocht naar een manier om bewegen, naast de al bestaande beweegactiviteiten, te stimuleren. Voor vele bezoekers van het PieterBrueghelHuis is het om uiteenlopende redenen niet mogelijk om naar een sportschool te gaan.
Met de donatie van negen fitnessapparaten zorgt Fitdans voor een enorme impuls voor de activiteit ‘Beweeg je Mee’ en zij maakt daarmee deze vorm van bewegen ook voor de bezoekers van het PieterBrueghelHuis mogelijk. De fitnessapparaten zijn specifiek geschikt voor lichte vormen van bewegen en passen daarmee bij uitstek in het PieterBrueghelHuis.

Naast deze donatie gaan Fitdans en het PieterBrueghelHuis verder samenwerken om de vitaliteit en mobiliteit onder de bezoekers te vergroten. Er wordt ingestoken op het invullen van de behoeften en mogelijkheden van de bezoekers. 

Karin Cornelissen, coördinator in het PieterBrueghelHuis, reageert enthousiast: “Het is fantastisch dat we op deze manier een samenwerking aangaan en we zijn enorm dankbaar dat Fitdans dit voor ons mogelijk maakt.”

Beweeg je mee:

dinsdag van 10.00 – 11.00 uur, woensdag van 11.30 – 12.30 en donderdag van 10.00 – 11.00 uur.