Vrijwilligers zijn onmisbaar in de dagelijkse activiteiten van het PieterBrueghelHuis. Sterker nog: zonder hen zou het PieterBrueghelHuis nooit zo’n succes zijn geworden. Hoewel we gezegend zijn met veel enthousiaste vrijwilligers, is er altijd behoefte aan een éxtra helpende hand.

Wil jij je inzetten voor het PieterBrueghelHuis? Of denk je erover na, maar weet je niet zeker hoe je van waarde kunt zijn? Vul dan onderstaand formulier in (liefst inclusief de dagen en tijden waarop je beschikbaar bent). Samen bekijken we of we een match kunnen maken waar jij, wij én onze bezoekers gelukkig van worden.

Vacatures

Wij zijn momenteel op zoek naar vrijwilligers die in de tuin willen werken en dat ook redelijk zelfstandig kunnen doen. Elke werkdag tussen 10.00 en 16.00 en de zaterdagmiddag kan in de tuin gewerkt worden.  De moestuin staat er goed bij! Kom eens een kijkje nemen…

Daarnaast zijn er een vacatures voor een PR en communicatiemedewerker en vormgever. We zoeken  mensen dien in  het dagelijks leven ervaring hebben met schrijven en/of vormgeven en die gemiddeld 2 uur per week beschikbaar hebben om als vrijwilliger zijn/ haar steentje bij te dragen aan de communicatie en PR van ons mooie initiatief! Vraag de coördinatoren om meer informatie.

We zoeken iemand met ervaring in het bakken van taart, cake en koek  en (tijdelijk of vast) wil helpen op de donderdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur.  je werkt samen met een andere vrijwilligster en dat is gezellig. Aanmelden als bak vrijwilliger kan bij de coördinator.