Word begeleider ontmoeting en activiteit

Het PieterBrueghelHuis wil door ontmoeting en activiteiten mensen een fijne tijd bieden. Nu zijn we gestart met het project ‘Ontmoeting maakt alles mooier’. Met dit project willen we graag, samen met andere organisaties, eenzaamheid onder ouderen in Meierijstad tegengaan.

Wilt u ons meehelpen? word dan begeleider en bezoek ouderen in Veghel.

De (vrijwillig) begeleider bespreekt samen met de oudere, die nog thuis woont, de mogelijkheden en wensen. Dat kan zijn een maandelijks uitstapje of juist een activiteit voor in huis. Het kan ook zijn dat het ontmoeten van anderen de eenzaamheid beperkt, maar dat de eerste stap zetten erg moeilijk is! De begeleider gaat dan mee en bezoekt de oudere tijdelijk. Blijkt bijvoorbeeld een ‘vast’ maatje de beste oplossing, dan zal via ONS welzijn gezocht worden naar een maatje.

Meer informatie

De coördinatoren van het PieterBrueghelHuis kunnen u meer vertellen over wat het werk inhoudt. Na uw aanmelding volgt altijd een kennismakingsgesprek. Ook zijn er regelmatig bijeenkomsten voor de vrijwilligers zelf.

Aanmelden
Telefonisch: maandag tot en met
donderdag tussen 10.00 – 16.00 uur
en vrijdag tussen 10.00- 13.00 uur.
Telefoon: 0413- 395 280
E-mail: info@pieterbrueghelhuis.nl
Geef uw naam en telefoonnummer door. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op!

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door ZONMW (subsidie) en het project wordt uitgevoerd samen met: ONS welzijn, BrabantZorg, Hulpdienst Diakonie, Met je Hart en Voedselbank Veghel