Zingen met Rob en Frans

Donderdag 24 februari start het ‘Samen zingen met Rob’. Tussen 13.30 uur en 15.30 uur zorgt Rob voor Nederlandstalig en Engelstalige meezingliederen en begeleidt hij het zingen met zijn gitaar. Vrijwilliger Frans speelt daarbij op zijn accordeon.

Tijdens de middag zorgt Rob voor de liederenbundels en de begeleiding op gitaar samen met Frans die accordeon speelt. Het repertoire bestaat uit bekende Nederlandse gouwe ouwe en ook Engelstalige, Duitse en Franse liederen komen aan bod.
Het samen zingen geeft veel energie en brengt de stemming er goed in. Het samen zingen is iedere maand de laatste donderdag van de maand. De agenda op de website van PieterBrueghelHuis geeft het actuele programma weer.

Voor wie
PieterBrueghelHuis organiseert het samen zingen met Rob na een lange periode van corona. De liederentafel is voor hen die graag samen zingen en van muziek houden. Ben je alleen of kom je samen met iemand anders? Je bent van harte welkom.

Gratis
Aanmelden voor deze middag is niet nodig. De entree is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening. Het PieterBrueghelHuis is gelegen aan Middegaal 25 in Veghel.