Genieten in kerstsfeer

 Het PieterBrueghelHuis heet iedereen van harte welkom, in het bijzonder degenen die zich rond de feestdagen een beetje eenzaam en verloren voelen. Vanaf 11.00 uur is er koffie, thee, chocolademelk en iets lekkers.

Kerstlunch

De kerstlunch wordt door enthousiaste vrijwilligers bereid met door de voedselbank ter beschikking gestelde producten. Het is fijn als u zich vooraf aanmeldt i.v.m. de voorbereidingen van de kerstlunch en de kerststukjes. Dit kan telefonisch (0413-395280) of per mail (info@pieterbrueghelhuis.nl).

Verkoop van (kerst)producten en kerststukjes maken

Met name in de middag maar ook in de ochtend worden er allerlei producten verkocht, gemaakt door de leden van de creatieve groepen en het ‘Atelier bijzonder ontmoeten’. Onder begeleiding kunt u ook zelf kerststukjes maken.

Middagprogramma

Gedurende de middag zijn er verschillende optredens van groepen of soloartiesten.

Er is livemuziek van de muziekgroep ‘Ut gu nie van eiges’,  René Hildesheim vertelt zijn ‘alternatieve kerstverhaal’, de dames van de groep ‘Koffieleuten’ vermaken u met dolle grappen en er is een heuse ‘Zingende Kerstboom’. En natuurlijk is er volop tijd voor gezelligheid en ontmoeting.

De entree is gratis, evenals de eerste twee consumpties. Voor de kerstlunch vragen we een vrije bijdrage. Voor de overige consumpties en producten vraagt het PieterBrueghelHuis een kleine bijdrage.

Wie graag wil komen, maar geen vervoer heeft, kan contact opnemen met Hulpdienst Diakonie Veghel, tel: (0413)  35 22 32. Vrijwilligers brengen en halen bezoekers tegen een kleine benzinekostenvergoeding op.